Zinkwerken Antwerpen

JDC Ambachtelijke Daken

Zinkwerken Antwerpen

Er zijn maar weinig materialen die stijlvol en gebruiksvriendelijk zijn, maar zink voldoet aan allebei deze eisen. Zink wordt ingezet bij zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. De uitstraling van zink kan namelijk klassiek en modern zijn. Zinken daken zijn daarom een perfecte keuze. Heeft u interesse in een zinken dak of wilt u uw zinken dak laten onderhouden? JDC Ambachts dakwerken is gespecialiseerd in zinkwerken Antwerpen.

Zinken daken in Antwerpen

Wij hebben jarenlange ervaring met het werken met zink. Of het nu gaat om gevels, dakwerken, regenpijpen of dakgoten, zink kunnen we overal voor gebruiken. Wij kunnen u ondersteunen in uw dakwerken in Antwerpen.

Roevendaken of felsdaken zijn nog steeds populaire bouwmaterialen bij zinkwerken in Antwerpen. Zink is een voordelig product doordat het een tijdloos karakter heeft. De kwaliteit van zinkwerken is hoog, het is ontzettend duurzaam en milieuvriendelijk en zinken daken gaan ook lang mee. De levensduur van zinkwerken is namelijk 50 tot 100 jaar.

Zinkwerken zijn milieuvriendelijk

Zinkwerken zijn milieuvriendelijk doordat ze voor 95% bestaan uit recyclebaar materiaal. De productiekosten van zink zijn laag. Zinken daken gaan langer mee en zink is op de lange termijn vaak voordelig. U zult de investering voor zinkwerken in Antwerpen weer terug gaan verdienen.

Geen enkel gebouw is hetzelfde. Wij hebben dan ook als visie dat ieder dak op maat gerealiseerd wordt. Als elk onderdeel helemaal klopt dan blijven de zinkwerken jarenlang mooi.

Al onze diensten

De specialisatie van JDC Ambachts Dakwerken:

✔ Dakbedekking en gevelbekleding in zink, Koper, Lood of (natuur) leien

✔ Alle type dakgoten en hemelwaterafvoersystemen

✔Alle types hellende daken in dakpannen, leien en shingles

✔ Platte daken in bitumen en epdm

✔ Service, onderhoud, onderhoudscontracten, monumentenwacht-rapporten

NEEM CONTACT OP

Wij van JDC Ambachts Dakwerken zijn deskundige vakmensen. Wij geven altijd eerlijk en helder advies op maat. Wat kunnen wij voor u betekenen? Neem gerust contact op met ons om uw wensen door te spreken – geheel vrijblijvend, natuurlijk. We helpen u graag!