Missie & visie

Logo JDC

Visie

Een traditioneel ambacht is schaars. Ons vakmanschap en specialisme verkrijgen we met respect en waardering voor het werk. Onze ambachtslieden zorgen samen met onze klanten voor continuïteit. Wij zijn trots op onze vakmensen, maar doen er ook alles aan om ervoor te zorgen dat onze vaklieden ook trots zijn op JDC Ambachts Dakwerken.
Ons doel is om al ons werk laten opvallen door de mate van vakmanschap en duurzaamheid: zowel nu als met het oog op de toekomst.

Maatwerk en meesterschap, dat is waar wij voor staan.

Missie

Bij JDC Ambachts Dakwerken werken alleen de beste specialisten op het gebied van ambachtelijk dakdekken. U kunt bij ons terecht voor verschillende disciplines: reparatie, renovatie, nieuwbouw, restauratie, JDC Ambachts Dakwerken heeft de kennis en kunde om garant te kunnen staan voor onze kernwaarden. Deze waarden zijn de ziel van ons bedrijf, zij geven richting aan hoe wij handelen en denken. Wij gaan voor het ultiem haalbare:

KWALITEIT

Ons streven is altijd om het best mogelijke resultaat te halen. Perfectie is ons doel. Deze manier van denken stelt ons in staat om onszelf steeds te verbeteren en het niveau hoog te houden.

SAMENWERKEN

Wij zijn mensgericht, werken met plezier samen, helpen elkaar en vieren onze successen. Op die manier halen we het beste in elkaar (en onszelf) naar boven.

VERTROUWEN

Dit houdt voor ons in dat wij de beste prijs-kwaliteitverhouding leveren. Dat we zorgvuldig werken, transparant communiceren en eerlijk zijn in ons advies.

VERNIEUWEN

Wij denken vooruit, met ons oog op de toekomst. Wij zijn een bedrijf met ambitie. Onze kernwaarden zijn al zodanig in ons handelen geïntegreerd dat wij deze heel normaal vinden.

Doelstellingen

JDC Ambachts Dakwerken staat voor ambitie, een sterke identiteit en een scherpe focus op de echt belangrijke zaken: maatwerk en meesterwerk creëren voor onze klanten.

Blijven investeren in mensen, kennis en materieel zorgt ervoor dat we kunnen blijven vernieuwen, ontwikkelen en verbeteren. We blijven onszelf en elkaar uitdagen om out-of-the-box te denken. We houden van ontwikkeling en ondernemerschap. Op die manier maken we echt het verschil voor onze klanten. We streven altijd naar een stevige financiële fundering om al onze ambities waar te kunnen blijven maken. Op ieder niveau blijven we werken aan het sterker maken en sterk houden van de gehele organisatie en al haar medewerkers.

NEEM CONTACT OP

Wij van JDC Ambachts Dakwerken zijn deskundige vakmensen. Wij geven altijd eerlijk en helder advies op maat. Wat kunnen wij voor u betekenen? Neem gerust contact op met ons om uw wensen door te spreken – geheel vrijblijvend, natuurlijk. We helpen u graag!