Leidekkersbedrijf

JDC Ambachtelijke Daken

Leidekkersbedrijf in Antwerpen

Dus u zoekt een leidekkersbedrijf dat betrouwbaar is, u de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding biedt én ook nog eens op ambachtelijke wijze de beste leien daken maakt, onderhoudt en renoveert? Zoek niet verder, u heeft het gevonden. Leidekkersbedrijf JDC Ambachts Dakwerken; wij stoppen pas als het dak voldoet aan al uw wensen.

Onze medewerkers zijn vaklieden met jarenlange ervaring. Zij zijn de expert en weten alles over leisteen dakbedekking. Dat is maar goed ook, want een leistenen dak is uniek en verschilt van de doorsnee daken. Er zijn uiteenlopende criteria waar deze daken aan moeten voldoen. Onze experts van JDC Ambachts Dakwerken bespreken uw wensen en behoeften met u. Op basis daarvan leveren wij altijd maatwerk.

Leidekkersbedrijf, voor de renovatie van uw leien dak

“Dat gaat van een leien dakje”, wordt wel eens gezegd als iets soepel verloopt, of makkelijk gaat. Een leien dak leggen is echter een vak apart. Het is daarom belangrijk dat het wordt gedaan door vakbekwame specialisten op het gebied van leien daken. Alleen dan bent u verzekerd van de duurzaamheid en uitstraling die u zoekt. Leidekkersbedrijf JDC Ambachts Dakwerken kan de aanleg van uw leisteen dakbedekking verzorgen, maar wij zijn ook gespecialiseerd in het renoveren van bestaande leien daken.

Door deze brede kennis en vaardigheden hoeft u slechts één dakdekker in te huren. Eén centraal punt voor al uw wensen op het gebied van dakbedekking. Dat is wel zo prettig: u heeft een vaste contactpersoon voor alle communicatie. Wij houden u daarnaast gedurende het hele traject van alles op de hoogte.

Onderhoud van leisteen dakbedekking

Om een dak optimaal werkzaam te houden, is het erg belangrijk dat het onderhoud op tijd gebeurt. Veelvoorkomende dakgerelateerde problemen, zoals lekkage, wordt hiermee voorkomen. Leidekkersbedrijf JDC Ambachts Dakwerken biedt een dakonderhoudscontract. Zo weet u zeker dat de inspecties op tijd gebeuren, dat slijtage op tijd wordt gezien, en het mooiste? Zelf heeft u geen omkijken meer naar de staat van uw dak.

Ieder leistenen dak is uniek. Daarom is ons advies altijd maatwerk. Onze eerste stap is de inspectieronde. Hierbij brengen we alvast in kaart welke onderdelen toe zijn aan onderhoud, en voorzien we u van advies over eventuele noodzakelijke werkzaamheden. Door deze werkwijze heeft u altijd een perfect dak in optimale conditie.

Goede leidekker gezocht?

Het dakdekkersvak is een oud ambacht waar we trots op zijn. JDC Ambachts Dakwerken is niet alleen gespecialiseerd in het aanleggen, renoveren en onderhouden van leien daken; ook platte en hellende daken zijn geen probleem voor ons. Wij maken houtwerken, leilatten, en kunnen zelfs energiebesparende zonnepanelen aanbrengen op leisteen dakbedekking.

NEEM CONTACT OP

Wij van JDC Ambachts Dakwerken zijn deskundige vakmensen. Wij geven altijd eerlijk en helder advies op maat. Wat kunnen wij voor u betekenen? Neem gerust contact op met ons om uw wensen door te spreken – geheel vrijblijvend, natuurlijk. We helpen u graag!