Natuurleien

JDC Ambachtelijke Daken

Natuurleien dak

De laatste jaren zien we steeds meer een trend ontstaan rondom ecologische bouwmaterialen en duurzame productieprocessen. Een natuurleien dak past ontzettend goed bij deze duurzame opmars. Het geeft uw dak echt een tijdloze uitstraling, en bovendien is het heel natuurlijk. Wist u dat een natuurleien dak vaak wordt aangelegd om een statig pand een nog prominentere uitstraling te geven?

JDC Ambachts Dakwerken is een ware pionier als het gaat om innovatieve en moderne toepassingen van natuurleien dakbedekking. Als specialistische leisteenimporteur met jarenlange ervaring kunnen wij ons onderscheiden door de hoge kwaliteit van een natuurleien dak. Hierdoor kunnen wij garanties bieden tot wel 100 jaar op onze natuurleien producten!

Het plaatsen van een natuurleien dak

Een natuurleien dak is, in vergelijking met andere typen dakbedekking, heel duurzaam. Leisteen gaat niet alleen lang mee, maar ziet er ook prachtig stijlvol uit. Dit is een dak waar u jarenlang van kunt genieten, zonder dat er veel aan hoeft te gebeuren: een leien dak laat van zichzelf al geen water door, dus de kans op lekkage (en schade die daardoor ontstaat) is minimaal.

Onze service stopt niet bij enkel het plaatsen van een dak. JDC Ambachts Dakwerken biedt, als u dat wenst, ook de renovatie van uw bestaande natuurleien dak. Extreme (wisselende) weersomstandigheden komen steeds vaker voor en kunnen een dak beschadigen. Ook kan het gebeuren dat het dak kwetsbaar wordt en vatbaar voor verder verval. Een effectieve oplossing? Renoveren! Als u dit op tijd laat doen, hoeft u niet het dak te laten vervangen, en zo kunt u weer jaren vooruit.

Het onderhouden van dakbedekking

Eén van de vele voordelen van een natuurleien dak is dat het relatief weinig onderhoud vergt om in optimale staat te blijven. Een leien dak is weinig poreus en is hierdoor goed bestand tegen wisselende temperaturen, harde wind en is zelfs bestand tegen storm. Weinig onderhoud staat niet gelijk aan géén onderhoud – uw natuurleien dak heeft af en toe een onderhoudsbeurt nodig om in topconditie te blijven. JDC Ambachts Dakwerken kan, in overleg, met enige regelmaat inspecties uitvoeren om op die manier de levensduur van uw natuurleien dak te verlengen.

Wat kost een natuurleien dak?

Een natuurleien dak staat voor een exceptioneel lange levensduur, hoogwaardige kwaliteit en luxe uitstraling. Daarnaast is het een unieke stijl in een natuurlijk materiaal. Deze eigenschappen maken dat het niet tot de goedkoopste soort dakbedekking op de markt behoort, maar: op termijn zult u de investering zeker terugverdienen.

NEEM CONTACT OP

Wij van JDC Ambachts Dakwerken zijn deskundige vakmensen. Wij geven altijd eerlijk en helder advies op maat. Wat kunnen wij voor u betekenen? Neem gerust contact op met ons om uw wensen door te spreken – geheel vrijblijvend, natuurlijk. We helpen u graag!