Doelgroepen

Betrouwbare partner

JDC Ambachts Dakwerken is expert in dakbedekking. Wij leveren al jaren het beste werk voor onze klanten die gaan voor duurzaamheid én topkwaliteit. Wij werken met veel plezier en hebben echt passie voor het ambacht. Met JDC Ambachts Dakwerken bent u verzekerd van de beste partij voor al uw klussen op het gebied van nieuwbouw, renovatie, restauratie, onderhoud en service.

Wij voeren onder meer werkzaamheden uit voor:

Particuliere klanten (huizen, monument- of landgoedbezitters, villa’s , etc.)
Gebouwenbeheerders

Monumentale panden (kerken, paleizen, kastelen, monumenten, kathedralen, etc.)

Nieuwbouw (hiervoor werken wij samen met zowel architecten als particulieren, maar ook de niet-gespecialiseerde dakdekkers- en installatiebedrijven)

Binnen JDC Ambachts Dakwerken werken wij met twee afdelingen samen. Dit heeft te maken met het specialisme van onze vaklieden. Wij werken samen met particulieren (voor service en onderhoud en kleinere klussen) en met grotere nieuwbouw, bouw- en restauratie projecten (voor grotere klussen op het gebied van renovatie en nieuwbouw).

Als u meer wilt weten over onze dienstverlening en projecten, kunt u telefonisch contact met ons opnemen (via het nummer 03 808 09 18), of u stuurt een e-mail naar het adres info@jdc-ambachts-dakwerken.be. Wij staan voor u klaar!

 

dakdekker Antwerpen
Dakdekker Antwerpen
Dakdekker Antwerpen
Ambachtelijke daken