Zinken daken Wilrijk

Zinken daken Wilrijk

JDC Ambachtelijke Daken

Zinwerken in Wilrijk

Een zinken dak in Wilrijk? Dan is JDC Ambachts Dakwerken de juiste partij die u nodig heeft. Wij realiseren nieuwe zinken daken, maar onderhouden en passen ook zinken daken aan. Zinkwerken in Wilrijk is één van onze specialiteiten.

De uitstraling van zinken daken in Wilrijk kan zowel klassiek en modern zijn en daarom wordt zink vaak gebruik bij nieuwbouw en renovatieprojecten. Zinken daken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Op deze manier passen zinken daken bij elke woning.

Milieuvriendelijk materiaal

Zinken daken zijn milieuvriendelijk doordat ze voor 95% bestaat uit recyclebaar materiaal. Daarom zijn ook de productiekosten van zink erg laag en is het een voordelig product. De daken gaan ook erg lang mee door de hoge kwaliteit en dit maakt zinken daken tijdloos. De levensduur van zinken daken is 50 tot 100 jaar. De investering voor zinkwerken in Wilrijk gaat u op de lange termijn terugverdienen.

Jarenlange ervaring met zinken daken in Wilrijk

JDC Ambachts Dakwerken heeft jarenlange ervaring met het werken met zinken daken. Daarom kunnen wij u ook ondersteunen in gevels, dakwerken, daken, regenpijpen of dakgoten van zink. Dakwerken van zink in Wilrijk nodig? Neem contact met ons op!

Onderhoud aan zinken daken in Wilrijk

JDC Ambachts Dakwerken is er ook voor onderhoud aan zinken daken. Onderhoud komt bijna nooit voor aan zinken daken, maar mocht dit toch nodig zijn door bijvoorbeeld de weersomstandigheden of doordat de levensduur bijna afloopt, dan helpen wij u verder. Wij kunnen het hele renovatieproces op ons nemen en kunnen zo uw dak weer helemaal herstellen. JDC Ambachts Dakwerken is de zinkspecialist van de regio.

Al onze diensten

✔ Dakbedekking en gevelbekleding in zink, koper, lood of (natuur) leien

✔ Alle type dakgoten en hemelwaterafvoersystemen

✔Alle types hellende daken in dakpannen, leien en shingles

✔ Platte daken in bitumen en epdm

✔ Service, onderhoud, onderhoudscontracten, monumentenwacht-rapporten

NEEM CONTACT OP

Wij van JDC Ambachts Dakwerken zijn deskundige vakmensen. Wij geven altijd eerlijk en helder advies op maat. Wat kunnen wij voor u betekenen? Neem gerust contact op met ons om uw wensen door te spreken – geheel vrijblijvend, natuurlijk. We helpen u graag!