Loodwerken Wilrijk

JDC Ambachtelijke Daken

Loodwerken in Wilrijk

Loodwerken zijn niet meer weg te denken uit het bekende straatbeeld. Van complete daken tot ornamenten en van gevels tot dakgoten. JDC Ambachts Dakwerken is de partij voor loodwerken in Wilrijk. Loodwerken is een duurzaam en betrouwbaar bouwmateriaal wat jarenlang meegaat.

Loodwerk laten vervangen

JDC Ambachts Dakwerken heeft jarenlange ervaring met nieuw loodwerk toebrengen of loodwerk vervangen. Wilt u uw loodwerk in Wilrijk laten vervangen? Neem dan contact op met JDC Ambachts Dakwerken. De onderscheidende eigenschappen van loodwerk maken het materiaal toepasbaar op verschillende gebouwen. Zo kun je loodwerk o.a. terugzien in kerken, maar ook in bedrijfspanden en woonhuizen wordt lood nog altijd toegepast.

Voordelen van loodwerken in Wilrijk

Lood is een milieuvriendelijk bouwmateriaal. Loodwerk heeft geen schadelijke milieueffecten en is duurzaam en kan ook goed hergebruikt worden. Doordat het een duurzaam materiaal is gaan loodwerken in Wilrijk ook langer mee. Loodwerken hebben een unieke uitstraling wat uw dak een ambachtelijke look geeft.

Dakbedekking onderhouden

De loodwerken in Wilrijk zullen ook onderhouden moeten worden. Het weer tast namelijk na verloop van tijd elke dakbedekking aan. Dan is een vakkundige renovatie en reparatie door JDC Ambachts Dakwerken een optie. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van onderhoud van loodwerken en dakbedekking. Wilt u meer weten over loodwerken bij uw pand in Wilrijk? Neem contact met ons op en wij denken met u mee over de juiste dakwerken.

Al onze diensten

De specialisatie van JDC Ambachts Dakwerken:

✔ Dakbedekking en gevelbekleding in zink, koper, lood of (natuur) leien

✔ Alle type dakgoten en hemelwaterafvoersystemen

✔Alle types hellende daken in dakpannen, leien en shingles

✔ Platte daken in bitumen en epdm

✔ Service, onderhoud, onderhoudscontracten, monumentenwacht-rapporten

NEEM CONTACT OP

Wij van JDC Ambachts Dakwerken zijn deskundige vakmensen. Wij geven altijd eerlijk en helder advies op maat. Wat kunnen wij voor u betekenen? Neem gerust contact op met ons om uw wensen door te spreken – geheel vrijblijvend, natuurlijk. We helpen u graag!