Leien daken

JDC Ambachtelijke Daken

Leien daken

De afgelopen jaren is er een sterke stijging in duurzame productiemethoden en het gebruik van ecologische bouwmaterialen. Leien daken passen perfect in deze trend. Met leien dakwerken krijgt het dak een natuurlijke look. Een imposant gebouw krijg met een leien dak nog meer elegantie. JDC Ambachts Dakwerken is gespecialiseerd in natuurleien dakwerken.

Duurzame leien daken

JDC Ambachts Dakwerken staat bekend om de innovatieve en duurzame leien daken. Dankzij onze jarenlange ervaring als importeur van leisteen kunnen we ons onderscheiden door de hoge kwaliteit van natuurleien daken. We kunnen zelfs garanties bieden tot wel honderd jaar op onze natuurleien producten. Onze natuurleien daken maken dat elk dak uniek is.

Leisteen heeft een lange levensduur en ziet er ook prachtig en stijlvol uit. Van dit type dak kunt u jarenlang genieten, zonder dat hier veel werk aan zit. Leien daken laten vanuit zichzelf namelijk al geen water door. De kans op lekkage is daardoor echt minimaal. Maar pas op, weinig onderhoud is niet hetzelfde als geen onderhoud. Wilt u het natuurleien dak in de optimale staat laten? Dan is er af en toe een onderhoudsbeurt nodig. JDC Ambachts Dakwerken kan dit voor u verzorgen, wij zijn de leidekker die u verder helpt.  

Onze diensten

Bij JDC Ambachts Dakwerken werken vakmensen met jarenlange ervaring. Wij zijn deskundig op het gebied van leisteen dakwerken. Dit is essentieel want leien daken onderscheiden zich van de gebruikelijke daken. Ook moeten deze daken aan specifieke eisen voldoen. Heeft u hier vragen over? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op.

Onze specialisaties:

✔ Dakbedekking en gevelbekleding in zink, Koper, Lood of (natuur) leien

✔ Alle type dakgoten en hemelwaterafvoersystemen

✔Alle types hellende daken in dakpannen, leien en shingles

✔ Platte daken in bitumen en epdm

✔ Service, onderhoud, onderhoudscontracten, monumentenwacht-rapporten

Op zoek naar een leidekker?

Zoekt u een leidekker voor uw natuurleien dak? Zoek dan niet verder en neem vandaag nog contact met ons op. Wij kunnen uw dak voorzien van natuurleien. JDC Ambachts dakwerken is gespecialiseerd in het aanleggen, renoveren en onderhouden van leien daken. Daarnaast doen wij ook aan dakwerken voor platte en hellende daken.

NEEM CONTACT OP

Wij van JDC Ambachts Dakwerken zijn deskundige vakmensen. Wij geven altijd eerlijk en helder advies op maat. Wat kunnen wij voor u betekenen? Neem gerust contact op met ons om uw wensen door te spreken – geheel vrijblijvend, natuurlijk. We helpen u graag!