Koperwerken

JDC Ambachtelijke Daken

Koperwerken

Wilt u iets extra’s aan uw dak toevoegen in de vorm van zink- of koperwerken? Ook dan heeft u de juiste partij voor uw klus gevonden. Dakdekking met afwerkingen in de vorm van zink- of koperwerken vragen om specifieke kennis en ervaring. Daarom kan niet ieder bedrijf dit voor u uitvoeren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan verder! Kunt u de informatie die u zocht niet online vinden? Neem dan gerust contact met ons op!

Waarom koperwerken aan mijn dak?

Koperwerken geven een unieke, exclusieve uitstraling aan uw dak en huis. Koperwerken ziet u veel terug in ambachtelijke en monumentale panden, maar kunnen ook perfect toegepast worden bij nieuwbouwwoningen om een extra luxe uitstraling aan uw huis te geven. Koper is duurzaam en daardoor een goede keuze wanneer u gaat voor zowel uitstraling als een lange levensduur van uw dak.

Koperwerken kunnen op veel verschillende manieren worden toegevoegd aan uw dak, deze keuzes zijn afhankelijk van uw wensen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij het koper op veel verschillende manieren integreren. Wilt u zien wat wij al hebben gerealiseerd bij eerdere projecten? Kijk dan eens bij de referenties op onze website. Hier vindt u vele eerdere projecten, waarbij in sommige gevallen ook koperwerken zijn gebruikt.

Waarom koperwerken bij JVK Daken

Zoals gezegd worden koperwerken vooral gezien bij ambachtelijke en monumentale panden. Met onze ervaring in de renovatie hiervan zijn we dan ook al veel van deze projecten tegengekomen. Met de juiste vakkennis en materialen kunnen wij, bij het verwerken van koperwerken, dus veel voor u betekenen.

Daarnaast kent JVK Daken nog enkele andere voordelen ten opzichte van andere koperwerkers. Wij hebben door onze brede kennis de mogelijkheid om u te informeren over alle mogelijkheden en opties en kunnen dit ook allemaal voor u uitvoeren. Daarnaast streven wij altijd naar perfectie en staat de klant bij ons op nummer één. Uw dromen met betrekking tot uw huis vormen onze motivatie en ons streven!

Over JVK Daken

JVK Daken is opgericht door Jurgen van Keulen. Hij had een grote passie voor ambachtelijke daken en is hierin doorgegroeid. Nu werken er bij JVK Daken meerdere werknemers, allemaal streven zij naar het perfecte ambachtelijke dak voor onze klanten. Daarbij wordt vaak gebruik gemaakt van koperwerken, maar zijn wij ook in staat om andere materialen toe te passen, zoals verschillende soorten ornamenten. Vraag ons gerust naar al onze mogelijkheden!

Koperwerken worden vaak gebruikt bij renovaties. Dit doen wij dan ook veel. Daarnaast kunnen wij u echter ook helpen bij nieuwbouwprojecten, reparaties of onderhoudscontracten. Zo verzorgen wij uw dak graag van top tot teen!

CONTACTEER ONS

JVK Daken staat voor vakmanschap, deskundigheid en een open en eerlijk advies. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat wij ook iets voor u kunnen betekenen. Wij verheugen ons erop om ons vakmanschap aan u te tonen. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij helpen u graag en voorzien u altijd van een maatwerkadvies.
JVK DAKEN