Dakwerken Wilrijk

JDC Ambachtelijke Daken

Dakwerken Wilrijk

Natuur leien daken of zinken daken? Bij JDC Ambachts dakwerken in Wilrijk zijn we gespecialiseerd in alle ambachtelijke daken. JDC Ambachts dakwerken levert werk op hoog niveau. Wij combineren het oude ambacht met nieuwe waarde. Of het nu gaat om zinken daken of natuur leien daken in Wilrijk? JDC Ambachts dakwerken helpt u verder. Neem snel contact met ons op.

JDC de dakdekker in Wilrijk

JDC Ambachts Dakwerken staat voor vakmanschap, deskundigheid en een open en eerlijk advies. Wij hebben jarenlange ervaring in zinken daken en natuur leien daken in Wilrijk en omgeving. We werken voor zowel bedrijven en organisaties als voor particulieren. Daarnaast werken wij aan alle platte en hellende daken en dakgoten.

Meer weten over dakbedekking in Wilrijk? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ambachtelijke dakwerken in Wilrijk

Wij creëren duurzame daken door heel België en onderhouden ook de ambachtelijke daken. We hebben een passie voor dit vak en daarom werken wij ook met vakmensen. Wij realiseren een prachtig en duurzaam dak voor u. Wij zijn een betrouwbare partner met veel ervaring. Naast het onderhouden van daken, zijn we ook de partner voor nieuwe dakwerken in Wilrijk.

De mogelijkheden van JDC

Wij denken altijd met u mee en denken in oplossingen om samen met u tot een mooi resultaat te komen. Ons specialisme zijn zinken-, koperen-, loden- en leien dakwerken in Wilrijk. Bij JDC Ambachts Dakwerken Wilrijk hebben we uitgebreide expertise in verschillende aspecten van het dakwerk. Onze passie zijn ambachtelijke en historische daken. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in: 

✔ Dakbedekking en gevelbekleding in zink, koper, lood of (natuur) leien

✔ Alle type dakgoten en hemelwaterafvoersystemen

✔Alle types hellende daken in dakpannen, leien en shingles

✔ Platte daken in bitumen en epdm

✔ Service, onderhoud, onderhoudscontracten, monumentenwacht-rapporten

Onze projecten

Door onze jarenlange ervaring aan ambachtelijke dakwerken in Wilrijk hebben we al aan verschillende klussen gewerkt. Onder onze projecten kunt u onze specialiteiten bekijken. De projecten geven u een helder beeld van wat we als dakdekker in Wilrijk voor u kunnen betekenen.

Als u op zoek bent naar professionele dakwerken in Wilrijk? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een open en eerlijk advies op maat. Wij gaan graag voor u aan de slag.

NEEM CONTACT OP

Wij van JDC Ambachts Dakwerken zijn deskundige vakmensen. Wij geven altijd eerlijk en helder advies op maat. Wat kunnen wij voor u betekenen? Neem gerust contact op met ons om uw wensen door te spreken – geheel vrijblijvend, natuurlijk. We helpen u graag!