Dakwerken Antwerpen

JDC Ambachtelijke Daken

Dakwerken Antwerpen

Op zoek naar een ervaren en betrouwbare dakdekker in Antwerpen? Dan zit je bij JDC Ambachts Dakwerken goed. JDC Ambachts Dakwerken is de specialist in ambachtelijke daken en dakwerken in Antwerpen. Onze dakdekkers maken ambachtelijke daken en leveren werk op hoog niveau. Als ervaren dakdekkersbedrijf in Antwerpen zijn wij gespecialiseerd in het oude ambacht gecombineerd met nieuwe waarden. JDC Ambachts Dakwerken Antwerpen staat voor vakmanschap, deskundigheid en een open en eerlijk advies. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor al uw vragen.

JDC uw dakdekker in Antwerpen

JDC Ambachts Dakwerken is uw partner voor alle dak werkzaamheden. Ons ervaren team is toegewijd en deelt gezamenlijk de passie voor vakmanschap. Wij hebben jarenlange ervaring in ambachtelijke dakwerken in Antwerpen en andere diverse dakklussen. Wij denken altijd met u mee en denken in oplossingen om samen met u tot een mooi resultaat te komen. Ons specialisme zijn zinken-, koperen-, loden- en leien dakwerken in Antwerpen.

Onze diensten

Bij JDC Ambachts Dakwerken Antwerpen hebben we uitgebreide expertise in verschillende aspecten van het dakwerk. Onze passie zijn ambachtelijke en historische daken. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in: 

✔ Dakbedekking en gevelbekleding in zink, Koper, Lood of (natuur) leien

✔ Alle type dakgoten en hemelwaterafvoersystemen

✔Alle types hellende daken in dakpannen, leien en shingles

✔ Platte daken in bitumen en epdm

✔ Service, onderhoud, onderhoudscontracten, monumentenwacht-rapporten

Wij creëren ambachtelijke daken die zowel duurzaam als adembenemend mooi zijn. Wij werken met hoogwaardige materialen. Onze klussen zijn voor zowel bedrijven als particulieren met zinken, loden of leien daken.

Dakwerken Antwerpen

Nieuwsgierig naar onze projecten? Neem een kijkje bij onze referenties en bekijk de projecten die we in Antwerpen en omgeving hebben afgerond. Deze geven u een helder beeld van wat we als dakdekker Antwerpen voor u kunnen betekenen.

Onze mogelijkheden in Antwerpen

Of u nu een nieuw dak nodig heeft of een renovatie van uw huidige dak, wij kunnen u verder helpen. JDC Ambachts Dakwerken Antwerpen staat voor u klaar en wij geven u de diverse mogelijkheden variërend in prijs en opties. Wij werken aan alle platte en hellende daken en dakgoten.

Als u op zoek bent naar professionele dakwerken in Antwerpen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een open en eerlijk advies op maat. Wij gaan graag voor u aan de slag.

NEEM CONTACT OP

Wij van JDC Ambachts Dakwerken zijn deskundige vakmensen. Wij geven altijd eerlijk en helder advies op maat. Wat kunnen wij voor u betekenen? Neem gerust contact op met ons om uw wensen door te spreken – geheel vrijblijvend, natuurlijk. We helpen u graag!