Dakornamenten

JDC Ambachtelijke Daken

Dakornamenten

Onze passie is het werken aan ambachtelijke en historische daken in Antwerpen, Wilrijk en Brasschaat. Bij een ambachtelijk dak horen vaak ook dakornamenten. Deze sierlijke designartikelen maken het dak helemaal af. Wij werken vaak met zink voor de dakornamenten. Zink is een stevig materiaal vol klasse en kwaliteit. Bij JDC Ambachts Dakwerken vindt u alleen de beste producten met uitstekende kwaliteit.

Ruim assortiment 

JDC Ambachts dakwerken heeft een ruim assortiment aan dakornamenten voor ambachtelijke daken in Antwerpen, Wilrijk en Brasschaat. Wij leveren daarnaast ook maatwerk. Wij kunnen een ontwerp voor verschillende dakornamenten helemaal speciaal voor u op maat maken. Dit kunnen we doen naar aanleiding van uw eigen ideeën en wensen in zink, lood of koper. Of door een idee van onze ontwerper, wij denken graag met u mee over alle mogelijkheden.

Dakversiering van zink, koper of lood

Ons assortiment dakversiering in zink, koper of lood bestaat uit o.a. verschillende ornamenten, ossenogen, fascades, windwijzers en torenversieringen. JDC Ambachts Dakwerken heeft jarenlange ervaring in Wilrijk, Antwerpen en Brasschaat met het creëren van ambachtelijke daken. JDC Ambachts Dakwerken werkt op hoog niveau. Wilt u meer weten over dakornamenten op uw dak van uw woning of bedrijfspand? Neem dan contact met ons op.

Al onze diensten

De specialisatie van JDC Ambachts Dakwerken:

✔ Dakbedekking en gevelbekleding in zink, koper, lood of (natuur) leien

✔ Alle type dakgoten en hemelwaterafvoersystemen

✔Alle types hellende daken in dakpannen, leien en shingles

✔ Platte daken in bitumen en epdm

✔ Service, onderhoud, onderhoudscontracten, monumentenwacht-rapporten

Dakornamenten Antwerpen

JDC Ambacht Dakwerken is de partij voor dakornamenten in Antwerpen. Daarnaast werken we ook in de omgeving van Brasschaat en Wilrijk. Ons team heeft jarenlange ervaring en samen werken wij ook aan uw unieke dak. Wij werken aan alle platte en hellende daken en maken hier ook dakornamenten op. Dakornamenten in Antwerpen, Wilrijk of Brasschaat nodig?

NEEM CONTACT OP

Wij van JDC Ambachts Dakwerken zijn deskundige vakmensen. Wij geven altijd eerlijk en helder advies op maat. Wat kunnen wij voor u betekenen? Neem gerust contact op met ons om uw wensen door te spreken – geheel vrijblijvend, natuurlijk. We helpen u graag!